Skip to main content

GİZLİLİK POLİTİKASI

Son Güncelleme: 08.03.2017

www.jnjconsumer.com.tr websitesine hoş geldiniz! Bu web sitesi Johnson and Johnson Sıhhi Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne aittir. Bu Gizlilik Politikası, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, bu web sitesi üzerinden göndereceğiniz bilgilerin toplanması, kullanımı ve ifşasına ilişkin uygulamalarımızı açıklamak için hazırlanmıştır. Lütfen, bu web sitesini kullanmadan veya web sitesi üzerinden bize bilgi göndermeden önce tüm Gizlilik Politikamızı okuduğunuzdan emin olun. Bu Gizlilik Politikası, işlettiğimiz veya kontrol ettiğimiz, sizin bu gizlilik politikasına ulaşmış olduğunuz, Web Sitesi veya Web mülkleri (örneğin, bir mobil web Sitesi veya uygulaması dahil olmak üzere) aracılığıyla toplanmış olan bilgiler ile ilgili bizim veya hizmet sağlayıcılarımızın uygulamalarını tanımlamaktadır (her biri “Site” olarak adlandırılacaktır). Bu web sitesi Türkiye’de ikamet eden kullanıcılara yöneliktir..

Johnson and Johnson Sıhhi Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, KVKK’nın 12. Maddesi uyarınca kişisel verilerinizin güvenli şekilde muhafazasını, hukuka uygun olarak işlenmesini ve erişilmesini sağlamak için gerekli tüm tedbirleri almaktadır.

BİLGİ TOPLANMASI

Sunduğunuz Bilgiler

Site’nin bazı kısımlarında, belirlenmiş olanaklardan (örneğin, bülten abonelikleri, püf noktaları/hatırlatıcılar veya sipariş işlemleri gibi) yararlanabilmeniz veya belli aktivitelere (ikramiye veya diğer promosyonlar) katılabilmeniz için, kişisel tanımlayıcı bilgilerinizi göndermeniz istenebilir. Bu durumda hangi bilgilerin gerekli olduğu, hangilerinin isteğe bağlı olduğu konusunda bilgilendirileceksiniz.

Sunmuş olduğunuz veya çevrim-içi veya dışı olarak, açık rızanızı alarak toplayabileceğimiz sizinle ilgili diğer bilgileri, örneğin satın alma geçmişiniz gibi, birleştirebiliriz. Johnson & Johnson işletme sermayeli şirketler gibi diğer kaynaklardan, halka açık bilgi kaynaklarından (halka açık sosyal medya profillerinizdeki bilgiler dâhil olmak üzere) veya üçüncü partilerden almış olduğumuz, sizinle ilgili bilgileri de birleştirebiliriz.

Pasif Bilgi Toplanması ve Kullanımı

Siz bu uygulamada dolaşırken, bazı bilgiler, çeşitli teknolojilerin kullanımıyla sizden önceden açık rıza almak kaydıyla pasif olarak toplanabilmektedir (ki bunlar bilginin aktif olarak sağlanmasına gerek duyulmadan toplanır) ve bu bilgiler işlenebilmektedir. Biz ve üçüncü parti hizmet sağlayıcılarımız, çeşitli yollarla, bilgileri pasif olarak toplar ve kullanırız.

Tarayıcınız aracılığıyla: Ortam Erişim Kontrol (MAC: Media Access Control) adresiniz, bilgisayar tipiniz (Windows veya Macintosh), ekran çözünürlüğünüz, işlemci sisteminizin sürümü ve internet tarayıcınızın tipi ve sürümü gibi, belli bazı bilgiler tarayıcıların çoğu tarafından toplanabilmektedir. Site’ye mobil bir cihaz aracılığı ile ulaştığınız takdirde, cihazınızın tipi ve tanımlayıcısı gibi benzer bilgileri toplayabiliriz.

Çerezlerin Kullanımı

Çerezler, kullanmakta olduğunuz bilgisayarınızda doğrudan saklanmış olan bilgi parçacıklarıdır. Çerezler, tarayıcınızın tipi, Site’de geçirdiğiniz süre, ziyaret edilen sayfalar ve dil tercihleriniz gibi bilgileri toplamamıza imkân sağlarlar. Biz ve servis sağlayıcılarımız, bu bilgileri güvenlik amaçlarıyla, dolaşmanızı kolaylaştırabilmek için, bilgileri daha etkili bir şekilde gösterebilmemiz için ve Site’yi kullanmanızı kişiselleştirebilmemiz için kullanırız. Çerezleri aynı zamanda, Site’ yi daha kolay kullanabilmenizi sağlayabilmek için, örneğin alışveriş sepetinizde nelerin olduğunu hatırlatmak için, bilgisayar ve cihazınızı tanımak amacıyla da kullanabiliriz. Ayrıca, Site’nin tasarım ve işlevselliğini arttırabilmemiz, bireylerin Site’ yi nasıl kullandıklarını anlayabilmemiz, bunlarla ilgili soruları yanıtlayabilmemiz için bize yardımcı olması amacıyla istatistiksel bilgileri edinebilmek için de çerezleri kullanabiliriz. Çerezler bize aynı zamanda, hangi reklamlarımızın ya da hangi tekliflerimizin Site’yi ziyaretiniz sırasında size daha fazla hitap ettiğini ve daha fazla görüldüğünü seçme olanağını da sağlar. Çerezleri ayrıca, çevrim-içi reklamlarda ve tüketicilerin reklamlarımıza tepkilerini takip etme amaçlı olarak da kullanabiliriz.

Tarayıcınızdaki yönergeleri takip ederek bu çerezlerin kabul edilmesini reddedebilirsiniz; ancak bunları kabul etmediğiniz takdirde, Site’yi kullanırken bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İlgi ve ihtiyaçlarınıza yönelik olarak sunduğumuz reklam ve diğer tekliflerimizi almayı da reddedebilirsiniz. Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için, lütfen www.allaboutcookies.org adresini ziyaret edin.

Adobe Flash teknolojisini (Flash Local Stored Objects (“Flash LSOs”) dahil olmak üzere) kullanarak, diğer şeylerin yanında, daha size özel bilgilerle hizmet edebiliyor, Site’ye mevcut erişim ve kullanımınızı kolaylaştırabiliyor, Site’yi kullanımınız konusunda daha fazla bilgi toplayabiliyor ve saklayabiliyoruz. Flash LSO’ların bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız, Flash Player’inizin içindeki Web sayfası Saklama Ayarları Paneli’nde yer alan araçları kullanarak ayarlarınızı değiştirebilir ve Flash LSO saklanmasını engelleyebilirsiniz. Flash LSO’ ları Global Saklama Ayarları Paneli’ndeki yönergeleri takip ederek de engelleyebilirsiniz, (örneğin mevcut Flash LSO’ ları (Macromedia sitesinde “bilgi” olarak sözü edilmektedir) nasıl silebileceğinize, Flash LSO’ların size sorulmadan bilgisayarınıza yerleştirilmesini nasıl önleyebileceğinize ve (Flash Player 8 ve sonrası için) sizin o sırada ziyaret etmekte olduğunuz site dışından gönderilen Flash LSO’ları nasıl engelleyebileceğinize dair açıklamalar). Unutmayın ki, Flash LSO’ların kabul edilmesini yasakladığınız veya sınırladığınız takdirde, Site’mizdeki ya da çevrim içi içeriğimizdeki bazı Flash uygulamaların işlevlerini de engellemiş ya da azaltmış olabilirsiniz.

Piksel imleri, web işaretçileri, şifresiz GIF’ ler veya diğer benzeri teknolojilerin kullanılması:

Bunlar, bazı site sayfalarının ve HTML biçimlendirmeli e-posta mesajları ile birlikte kullanılabilirler ve diğer şeylere ilave olarak, site kullanıcılarının ve e-posta alıcılarının faaliyetlerinin takibi, pazarlama kampanyalarımızın başarısının ölçülmesi ve site kullanımı ve cevap oranları ile ilgili istatistikleri toplama amaçlı olarak kullanılabilirler.

Çevrim-içi davranışsal reklamlar:

Çerezler, piksel imleri, web işaretçileri, şifresiz GIF’ler veya diğer benzer teknolojiler, Site’mizi veya diğer siteleri veya web mülkiyetlerini ziyaretiniz sırasında, üçüncü parti satıcılarımıza ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile ilgili reklamlarını koyabilme olanağını sağlarlar. Bu satıcılar, Site’mize veya diğer sitelere veya web mülkiyetlerine piksel imlerini, web işaretçilerini, şifresiz GIF’leri veya diğer benzer teknolojileri yerleştirebilirler ve ayrıca Site’mizi veya diğer siteleri veya web mülkiyetlerini ziyaretiniz sırasında, üçüncü parti çerezlerini yerleştirebilirler veya tanımlayabilirler. Sizin ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetler hakkında reklamlar sunabilmek için, Site’mizi veya diğer siteleri veya web mülkiyetlerini ziyaretiniz ile ilgili bilgilerinizi kullanabilirler.

IP Adresi:

IP adresiniz, kullandığınız İnternet Hizmet Sunucusu tarafından otomatik olarak bilgisayarınıza atanan bir numaradır. Bir kullanıcı Sitemizi ziyaret ettiğinde, IP adresi tespit edilir ve ziyareti süresince sunucumuzun log dosyalarına otomatik olarak kaydedilir. IP adreslerinin toplanması İnternet için standart bir uygulamadır ve birçok web sitesi tarafından otomatik olarak yapılır. Biz IP adreslerini, Site kullanım düzeylerinin hesaplanması, sunucu sorunlarının teşhis edilmesinde yardımcı olarak ve Sitenin yönetiminde kullanıyoruz.

Cihaz bilgisi:

Özgün bir aygıt tanımlayıcı ile mobil cihazınız hakkında bilgi toplayabiliriz.

Bilgileri Nasıl Kullanıyor ve Açıklıyoruz.

Bize vermiş olduğunuz bilgileri, KVKK uyarınca açık rızanızı almak kaydıyla toplama noktasında belirttiğimiz şekilde kullanıyor ve açıklıyoruz.

Ayrıca, sizden gelen veya sizin hakkınızdaki bilgileri şu şekillerde de kullanıyoruz:

  • Taleplerinizi karşılamak, örneğin sizlere belge göndermek ya da e-posta uyarılarını göndermek için;
  • Sizinle olan ilişkimiz ya da Site ile ilgili önemli bilgileri, şart, koşul ve politikalardaki değişiklikleri, ya da diğer yönetimsel bilgileri size göndermek için ve
  • Verilerin analizi, denetimler, yeni ürünlerin geliştirilmesi, web Site’mizin iyileştirilmesi, ürün ve hizmetlerimizin iyileştirilmesi, Site’nin kullanılma eğilimlerinin belirlenmesi, kişisel olarak size yönelik olarak hazırlanmış olan ürün ve teklifler sunarak Site’deki deneyimlerinizi kişiselleştirmek ve tanıtım kampanyalarımızın etkinliklerini arttırmak gibi işimize yönelik amaçlar için de kullanabiliriz.

Siteden toplanan bilgileri açık rızanızı almak kaydıyla şuralara da açıklıyoruz:

  • İş bu Gizlilik Politikası’nda tanımlandığı üzere, bağlı şirketlerimize: Bağlı şirketlerimizin bir listesi burada (Form 10K için, Exhibit 21, “SEC Filings” altındaki linke tıklayın) yer almaktadır. Johnson and Johnson Sıhhi Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi müştereken kullanılan Kişisel Bilgilerin yönetiminden sorumlu taraftır;
  • Ortak markalı veya ortak pazarlamalı tanıtım önerdiğimiz üçüncü parti ortaklarımıza;
  • Web Sitesi barındırma ve yönetimi, mobil uygulama barındırma, veri analizi, tahsilat işlemleri, sipariş işlemleri, altyapı desteği, IT hizmetleri, müşteri hizmetleri, e-posta ve doğrudan posta teslimat hizmetleri, kredi kartı işlemleri, denetim hizmetleri ve bu hizmetleri verebilmeleri için gerekli diğer hizmetleri tedarik eden üçüncü parti hizmet sağlayıcılarına ve
  • Herhangi bir yeniden yapılanma, birleşme, satış, iş ortaklığı, tahsis, devir, ya da işimizin, varlıklarımızın veya hisselerimizin tamamının ya da bir kısmının temliki konusundaki diğer tasarrufların (herhangi bir iflas veya benzeri işlemler ile bağlantılı olanlar da dahil olmak üzere) söz konusu olduğu durumlarda üçüncü partilere.
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ve sair resmi kurumlar, kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları

Dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın yurt içi ve yurtdışındaki gerekli ve yetkili kişi ve kuruluşlara aktarılabilecektir.

Ayrıca, KVKK’nın 5. Maddesi uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde aşağıdaki koşullarda Site aracılığıyla toplamış olduğumuz bilgileri sizin ayrıca açık rızanızı almaksızın kullanabilir, işleyebilir ve açıklayabiliriz: (a) ikamet ettiğiniz ülke dışındaki yasalar da dahil olmak üzere, ilgili yasalarla izin verildiği takdirde; (b) Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması (c) Veri Sahibi ile Şirket arasında herhangi bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, (d) Hukuki yükümlülüklerin yerine getirebilmesi için zorunlu olması, (e) Veri Sahibi’nin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması, (f) Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, (g) Veri Sahibi’nin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.

Yukarıdaki, “Pasif Bilgi Toplanması ve Kullanımı” başlığı altında açıklandığı şekilde, pasif olarak topladığımız bilgileri, ancak sizin açık rızanızı alarak ve yürürlükteki yasalarda aksi belirtilmedikçe, farklı amaçlar için de (örneğin bu bilgileri kişisel bilgi olarak kabul etmemiz gerektiğinde) kullanabilir ve açıklayabiliriz. Ayrıca, kişisel olarak tanımlanmayan her türlü bilgiyi de kullanabilir ve açıklayabiliriz. Kişisel olarak tanımlanmayan bilgiler ile kişisel bilgilerinizi birleştirdiğimiz takdirde (örneğin isminiz ile yaşadığınız yeri birleştirdiğimizde), bu birleşmiş bilgiyi de, birleşik olduğu sürece, kişisel bilgi olarak kabul edeceğiz.

ÜÇÜNCÜ PARTİ SİTELERİ VE HİZMETLERİ

Bu Site’de yer alan ya da bu Site’de bağlantısı olan, üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web mülkiyetleri (her çeşit uygulamalar dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın) dahil olmak üzere, üçüncü partilerin gizlilik, bilgi ve diğer uygulamaları, iş bu Gizlilik Politikası kapsamında değildir ve bu uygulamalardan dolayı sorumlu tutulamayız. Söz konusu site veya mülklerin bu Site’de yer alması ya da bağlantısının olması onayladığımız veya içerdiği bilgilerin doğruluğunu garanti ettiğimiz anlamına gelmemektedir.

GÜVENLİK

Kontrolümüz altındaki kişisel bilgilerin korunması için gerekli olan, organizasyonel, teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Maalesef ki, internet veya veri saklama sistemleri üzerinden taşınan hiçbir verinin %100 güvenliği garanti edilememektedir. Eğer bizimle olan ilişkinizin artık güvenli olmadığına dair bir inancınız söz konusu olduğu takdirde (örneğin bizimle olan herhangi bir hesabınızın güvenliğinin aşıldığını düşünüyorsanız), lütfen aşağıdaki “Bizimle İletişim” bölümünde belirtildiği şekilde, sorunla ile ilgili olarak hemen bizi bilgilendirin.

TERCİHLERİNİZ VE ERİŞİM

Kişisel bilgilerinizi kullanmamız ve açıklamamız ile ilgili tercihleriniz

Kişisel bilgilerinizi pazarlama amaçlı olarak kullanmamız ve açıklamamız ile ilgili size seçenekler sunuyoruz. Aşağıdakilerin dışında kalabilirsiniz:

Bizden pazarlama içerikli iletişim alma: Ancak açık rızanızı alarak size pazarlama içerikli iletişim göndereceğiz.

Kişisel bilgilerinizi bağlı şirketlerimiz ve üçüncü partilerle paylaşmamız: Kişisel bilgilerinizi, ancak açık rızanızı alarak bağlı şirketlerimiz ve/veya üçüncü parti ortaklarımızla pazarlama amaçlı olarak paylaşacağız.

Talep(ler)inizi olabildiğince makul bir süre içinde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Pazarlama içerikli iletişim mesajlarımızı almaktan vaz geçmiş olsanız da, önemli işlemsel ve idari mesajlarımızı ki bunlardan vaz geçemezsiniz, göndermeye devam edebileceğimizi de göz önünde bulundurunuz.

Kişisel bilgilerinize erişim, düzeltme ve silme

Bu Site üzerinde paylaştığınız bilgilerin doğru olması ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesi; KVKK uyarınca kişisel veriler üzerinde sahip olduğunuz hakları kullanabilmeniz ve ilgili diğer mevzuat açısından önemli olup yanlış bilgi verilmesinden doğacak sorumluluklar tamamen size ait olacaktır.

Bu Site aracılığıyla verdiğiniz kişisel bilgilerinizi gözden geçirmek, düzeltmek, güncellemek veya silmek isterseniz, lütfen Bizimle e-mail yoluyla iletisime gecmek icin lütfen buraya tiklayiniz'dan ulaşabilirsiniz.

adresine bir e-posta göndererek bizimle iletişim kurun. Talep(ler)inizi olabildiğince makul bir süre içinde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Çevrim-içi profilinizi güncellemek için Site’yi de ziyaret edebilirsiniz.

 

SAKLAMA SÜRESİ

Yasalar gereğince veya yasal zorunlulukların yerine getirilmesi için daha uzun bir saklama süresi gerekmediği takdirde, kişisel bilgilerinizi, açık rızanızı alarak, bu Gizlilik Politikası’nda belirtilmiş olan amaçların yerine getirilmesi için gerekli süre boyunca muhafaza edeceğiz. KVKK madde 7/f.1 uyarınca, Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel bilgileri resen veya ilgili kişinin talebi üzerine sileceğiz, yok edeceğiz veya anonim hale getireceğiz.

SİTENİN ÇOCUKLAR TARAFINDAN KULLANILMASI

Bu sitenin yetişkinler tarafından kullanılması öngörülmüş olup 15 yaşının altındaki bireylerin kullanımına uygun değildir ve biz de bu bireylerin kişisel bilgilerini Site aracılığıyla girmelerini talep etmiyoruz.

SINIR-ÖTESİ TRANSFER

Kişisel bilgileriniz, açık rızanızın alınması şartıyla, tesislerimizin ya da servis sağlayıcılarımızın olduğu her hangi bir ülkede saklanabilir ya da işlem görebilir, kişisel bilgilerinizin ikamet etmekte olduğunuz ülke dışındaki diğer ülkelere, ülkenize göre farklı veri koruma yasalarının olduğu Birleşik Devletler de dahil olmak üzere, gönderilebilir.

HASSAS BİLGİLER

Özellikle talep etmediğimiz ya da istemediğimiz sürece, hiçbir hassas kişisel bilginizi (örneğin, ırk veya etnik köken ile ilgili bilgiler, siyasi görüş, din veya diğer inançlar, sağlık, sabıka kaydı veya sendika üyeliği) Site aracılığıyla veya bir başka şekilde bize iletmenizi istemiyoruz. Hassas kişisel bilgilerinizi talep etmemiz ya da istememiz durumunda, ancak açık rızanızı aldıktan sonra bunu yapacağız.

KVKK ALTINDA SAHİP OLDUĞUNUZ HAKLAR

KVKK madde 11 uyarınca:

  • Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileriniz aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme;
  • Kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme;
  • KVKK Madde 7 uyarınca yukarıda bahsedilen düzeltme, silme veya yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme;
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme

Haklarına sahipsiniz.

BU GİZLİLİK POLİTİKASININ GÜNCELLENMESİ

Bu Gizlilik Politikası’nda değişiklik yapabiliriz. Bu Gizlilik Politikası’nın en son ne zaman gözden geçirildiğini görmek için, bu sayfanın üzerindeki, “SON GÜNCELLEME TARİHİ”ne bakınız. Bu Gizlilik Politikası, [08.03.2017] tarihinde yeniden düzenlenip yayınlanmıştır. Bu Gizlilik Politikası’ndaki herhangi bir değişiklik, revize edilmiş Gizlilik Politikası Site’de yayınlandığında yürürlüğe girer. Bu değişiklik sonrasında Siteyi kullanmanız revize edilmiş Gizlilik Politikası’nı kabul ettiğiniz anlamına gelir.

UYGULANACAK HUKUK VE YETKILI MAHKEME

İşbu “Gizlilik Politikası” Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına tabidir. Burada yer alan hususlarla ilgili olarak herhangi bir uyuşmazlık veya ihtilaf iddia veya talep olduğu takdirde, İstanbul (Anadolu) Mahkeme ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

BİZİMLE İLETİŞİM

Bu Gizlilik Politikası veya bu sitenin bilgilere ilişkin uygulamaları konusunda sorularınız, yorumlarınız veya endişeleriniz varsa veya ileride iletişimde bulunma hakkından vazgeçmek istiyorsanız lütfen bizimle aşağıdaki adresler aracılığıyla temas kurun. Ürünlerimizle ilgili olumsuz bir durum veya istenmeyen etki bildirimleri için lütfen bize 444 4 565(JNJ) numaralı telefondan ulaşın. Medikal bir tavsiyeye ihtiyaç duyarsanız ya da herhangi bir tıbbi aciliyet söz konusu ise doktorunuzu arayın ya da en yakın hastaneye başvurun.

Bizi ürün bilgisi ya da ürün şikâyeti nedeniyle aramanız durumunda kişisel verileriniz sistemimize kaydetmek amacıyla toplanabilir. Konuya ilişkin detaylı bilgilendirme için websitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.jnjconsumer.com.tr/tr/gizlilikpolitikasi/KVK/Kisisel_Veriler_Hakkinda_Bilgilendirme_Turkish.pdf

Ayrıca görüşleriniz için bize 444 4 565(JNJ) veya Bizimle e-mail yoluyla iletisime gecmek icin lütfen buraya tiklayiniz'dan ulaşabilirsiniz.

Posta adresimiz: Johnson and Johnson Sıhhi Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertürk Sok. Keçeli Plaza No:13 34810 Kavacık / İSTANBULo:13 34810 Kavacık / İSTANBUL